3D Printer - Creality 3D CR-10 3D Printer

Mængerabat og prismatch på Fiberlogy filament!

Vi fører nu PRISMATCH på Fiberlogy filamenter – Så du ved, at du får dit filament til den bedste pris.

Køb 3 ruller Fiberlogy filament – Få 5% rabat.

Køb 6 eller flere ruller Fiberlogy filament – Få 10% rabat.

Rabatten fratrækkes automatisk i indkøbskurven, og kan kombineres af hele Fiberlogy´s sortiment.

3D Printer - Creality 3D CR-10 3D Printer

Artillery Sidewinder X1 V4 til 3999,-

Den nyeste generation af desktop 3D printere er landet! Stort byggevolume, ekstra lydsvag, ekstremt hurtige printtider, clean design, og gode løsninger hele vejen igennem. Touchskærm, filament sensor, Volcano hotend, direct drive ekstruder –  Altsammen til en afsindig lav pris!

3D Printer - Creality 3D CR-10 3D Printer

Fiberlogy - Bedst til prisen.

Efter at have testet tæt på hundredevis af forskellige producenter af filament, fra hele verden, har vi kunne konkluderer, at Fiberlogy i Polen laver formentlig verdens bedste filament til prisen. Tolerancer der i absolut særklasse, med +/- 0,02 mm i diameter og +/- 0,03 mm i rundhed.

3D Printer - Creality 3D CR-10 3D Printer

Den originale ENDER-3 til 2199,-

Creality3D Ender-3 er den nyeste og mest prisbevidste 3D printer på markedet! Med et byggeareal på 235 x 235 x 250 mm er den også over gennemsnittet, hvad angår størrelse. 24 Volt garantere hurtige opstartstider, og CNC profiler sørger for en stabil opbygning. 

3D Printer - Creality 3D CR-10 3D Printer

Fri fragt fra 599,- i Danmark

Vi har altid fragt til kun kr. 39,- til nærmeste GLS pakkeshop, og FRI FRAGT på alle ordre over kr. 599,- kr. i Danmark.

3D Printer - Creality 3D CR-10 3D Printer

CR-10S til 4299,-

Creality 3D CR-10S er muligvis den mest kendte og solgte 3D printer på markedet, til både private og professionelle. Særlige kendetegn: Stabilt og simpelt opbygget, og med et kæmpe printareal på hele 300 x 300 x 400 mm, dækker den mere end rigeligt de flestes behov.

3D Printer - Creality 3D CR-10 3D Printer

Vi sender nu til hele Norden!

Vi kan nu tilbyde fragt til hele Norden, med en typisk leveringstid på 3-6 dage. Max 20 kg. Vi leverer selvfølgelig stadig til Færøerne og Ungarn og arbejder altid på at udvide med flere destinationer.

3D Printer - Creality 3D CR-10 3D Printer

Lån en gratis 3D printer

Vidste du, at I, som forening, firma, institution, skole, klub eller lignende, har mulighed for at låne en gratis 3D printer af os?

Vi tilbyder også leasing og leje af 3D printere og udstyr.

Kontakt os gerne for mere information. 

OM 3DPRINTED.DK

Vi sælger kun de produkter vi selv vil bruge og som vi mener har en vis kvalitet i forhold til prisen – Det er vores garanti til dig.

Vi har arbejdet med 3D print siden 2015, hvor vores fokus har været rettet mod B2B marked med henblik på produktion af prototyper, custom designs, reservedele, brand materialer og meget andet. Flere år med produktion af 3D emner har dannet et tydeligt billede af hvad der virker og hvad der ikke virker og det er den viden vi har brugt for at finde de rette produkter til dig.

CREALITY 3D printer

Shenzhen Creality3D Technology Co, Ltd. blev grundlagt i 2014 og er en af ​​de første virksomheder med produktion af 3D printere i Kina. Creality3D har stor fokus på 3D udvikling, fremstilling og naturligvis salg. Creality3D producerer, udover 3D printere, også tilbehør, forbrugsstoffer og reservedele til 3D printere. Idag er Creality3D et af de største og mest stabile producenter af 3D printere. Vi har allieret os med Creality3d mest af alt fordi vi har arbejdet med dem i mange år og fordi de producerer 3d printere af høj kvalitet.

Gå til Creality 3D’s hjemmeside

Currency
EUR Euro
NOK Norsk krone